İçeriğe geç

Sinema Ücreti Ne Kadardır

Halk Günü sinema kaç TL 2024?

Cinemaximum’da her çarşamba özel bilet fiyatı 11 ile 22,5 TL arasında değişiyor. – Sinema bileti promosyonu yalnızca 2D ve 3D filmler için geçerlidir.

Sinema parası kaç TL?

Ortalama bilet fiyatı 34 TL’den 85 TL’ye çıktı. 2022’ye göre sinema bileti fiyatları yüzde 150 arttı. Box Office Türkiye’ye göre 2023’te ortalama sinema bileti fiyatı 85 TL… Geçtiğimiz yıl 34 TL idi. 2021’de 22 TL’ye satılan biletler 2020’de ortalama 17 TL’ye satıldı.

Sinemada kaç yaşa kadar ücretsiz?

Sinema biletiniz varsa 3 yaş altı misafirlerin sinema salonuna girmesi yasaktır; 3 yaş üstü tüm misafirlerin bilete sahip olması zorunludur.

Halk Günü ne zaman?

Her pazartesi ve çarşamba günü halk gününün ve sinemanın tadını en iyi şekilde çıkarın!

Kolpaçino 4’4’lük kaç saat?

Komedi | 95 dk.

Sinemada Halk Günü ne demek?

Halk Günü sinemalarda haftada iki kez yapılacak. Sinema biletiyle birlikte başka hiçbir ürün paket halinde satılamayacak ve filmler, ücretli yayın platformlarında gösterim tarihinden itibaren 5 ay, ücretsiz yayın platformlarında ise gösterim tarihinden itibaren 6 ay sonra gösterilebilecek.

Sinemalar hangi gün ucuz?

Pazartesi ve Çarşamba günleri seans saatlerine bakılmaksızın tüm filmlerin biletleri indirimli fiyattan satılmaktadır.

Paribu Halk Günü kaç TL?

Paribu Cineverse, her pazartesi ve çarşamba 2D ve 3D filmler için 110 TL ile 200 TL arasında değişen özel bilet fiyatları sunuyor. – İndirim, pazartesi ve çarşamba günleri yapılan erken gösterimler ve özel gösterimlerde geçerli değildir.

Sinema 6+ ne demek?

6 yaş ve üzeri izleyici kitlesine yöneliktir. 10 yaş altı izleyici kitlesi ise aileleriyle birlikte filmi izleyebilir.

Sinemaya gitme yaşı kaç?

Ebeveyn yardımı düzenlemeleri 12 yaş ve üzeri kişiler için geçerlidir. Ebeveyn Tavsiyesi Tüzüğü’ne (Gençlik Koruma Yasası, Bölüm 11 Paragraf 2) göre, 6 yaş ve üzeri çocuklarıyla birlikte ebeveynlerin sinemaya girmesine izin verilir ve 12 yaş ve üzeri çocukların da tek başlarına girmesine izin verilir.

Sinemaya bebek girer mi?

Anneler, 12 aylık olana kadar bebekleriyle sinemaya gelebilirler.

Sinemada kart geçiyor mu?

Evet, fiziksel Papara kartınızı kullanarak gişeden bilet satın alabilirsiniz. Mastercard/Visa kabul edilir, istediğiniz yerde istediğiniz kadar harcama yapabilirsiniz.

İMAX kaç TL?

Imax sinema fiyatları filme ve bilet türüne göre değişmekle birlikte fiyat aralığının 175 ile 410 TL arasında olduğu söylenebilir.

İMAX ne oluyor?

Imax teknolojisi, 7 katlı bir bina kadar yüksek ve bir basketbol sahası kadar büyük dev bir ekrana 2D veya 3D akışlı bir film yansıtmayı içerir. IMAX sistemi, şimdiye kadar yapılmış en güçlü 15.000 watt’lık projeksiyon lambası kullanılarak yansıtılır. Bu ışığı aydan bile görmek mümkündür.

Sinema 4DX nedir?

4DX, Güney Koreli sinema zinciri CJ CGV’nin yan kuruluşu olan CJ 4DPlex tarafından geliştirilen, filmlerin hareketli koltuklar, rüzgar, flaş ışıkları, simüle edilmiş kar ve kokular gibi çeşitli pratik efektlerle zenginleştirilmesine olanak tanıyan bir 4D film formatıdır.

Acity AVM sinema halk günü ne zaman?

@acitysinema 🎟️ Salı ve Çarşamba…

Sinema 6+ ne demek?

6 yaş ve üzeri izleyici kitlesine yöneliktir. 10 yaş altı izleyici kitlesi ise aileleriyle birlikte filmi izleyebilir.

İMAX kaç TL?

Imax sinema fiyatları filme ve bilet türüne göre değişmekle birlikte fiyat aralığının 175 ile 410 TL arasında olduğu söylenebilir.

Bursa Anatolium sinemasında hangi filmler var?

SinemalarTers Yüz 2.Transformers: Başlangıç ​​Beetlejuice.Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2.Kayıp.Harika Kanatlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Escort İlanları